Tejben-vajban csomag

7,490 Ft 5,992 Ft

Tarts igazi spa-estét a legtermészetesebb szépségelixírrel!

A saját bőrödön szeretnéd tapasztalni Kleopátra és Madame Pompadour szépségének titkát? Ismerkedj meg a tej bőrápoló, bőrszépítő hatásával, és használd, hogy Te is jól érezd magad a bőrödben!

Részletes leírás »
Kategória:

A tej olyan jótékony hatású a bőrünknek, mint a legjobb hidratáló krémek. Bőrszépítő hatását a tejben található alfa-hidroxi-savnak köszönheti, ami kíméletes hámlasztóként működik. Eltávolítja az elhasznált, száraz hámréteget, így láthatóvá válik az egészségesen fénylő bőr. A tejprotein táplál és hidratál, ráadásul olyan növekedésfaktorokat tartalmaz, melyek a mélyebb szövetekbe jutva aktiválják a kollagén- és elasztinképződést. Ez erősíti a kötőszövetet, és feszesebbé teszi a bőrt.

A szokásos esti rutint a Tejben-vajban csomaggal igazi spa-élménnyé varázsolhatod!

Az embert alapvetően a víz és az illóolajok nyugtatják meg. Engedj vizet a kádba, készítsd el a tejfürdőt! Közben tedd fel a tejmaszkot. Ha a hajadat is szeretnéd kényeztetni, készíts kókuszvajból egy hajpakolást, ez a fürdőzés alatt kifejti majd jótékony hatását. Egy puha törülköző a fej alá a kényelemért, és máris elmerülhetsz a tökéletesen ellazító és gondosan ápoló tejfürdődben. A kecsketejes szappan kellemes narancsillata oldja a feszültséget és javítja a hangulatot. Lélegezz mélyeket, és hagyd, hogy az illóolaj kifejtse nyugtató hatását. Fürdés után kókuszvajjal masszírozd át a teljes testedet. A testedre és a lelkedre is üdítően fog hatni.

Úgy érzed, hogy tied az egész világ?

Ezt a tökéletes spa-érzést mindig előhívhatod a Tejben-vajban csomaggal. A következő napon úgy érzed majd magad, mint akit teljesen kicseréltek!

A csomag tartalma: 1db tejfürdő, 1db kecsketejes szappan, 1db tejmaszk, 1db kókuszvaj